Google Digital Garage

Graphic Design

2018 г.

Задача

Изготвяне на цялостна принт комуникация за инициативата на Google – Дигитален Гараж за България. Това включваше: визитки, баджове, флаери, тениски, стикери, рол-ъп банери и др.

Проблем

Поставените срокове бяха кратки, а мащаба на проекта доста голям. Събитията на Google се провеждаха в различни градове в цяла България. С добра организация, планиране и подробно запознаване с изискванията на бранда, всяка задача бе изпълнена в срок.

Решение

Поех всичко от комуникацията с хората в Google, през комуникация с печатниците, където бяха реализирани материалите. Разбира се изготвих цялостния дизайн на всички материали спрямо строгите изисквания на бранд бука, който те ми предоставиха.

Google Digital Garage

Google Digital Garage (https://learndigital.withgoogle.com/digitalengarazh) е първата инициатива на Google в България. Със стартирането на проекта Google се нуждаеще от свежа, привличаща вниманието идентичност, която отразява ценностите на бранда.

Пречупен през собствената ми призма, проектът успешно отразява индивидуалността на бранда. Като млад професионалист имах възможността да проектирам всички материали за тяхната кампания в цяла България.

А как се случи всичко това и още може да прочетеш в този материал в Technology.bg.